Alsjeblieft

Ik geef je graag tips, zodat je iets hebt om zelf mee verder te kunnen. Ik heb diverse tips gevat in quotes. Een quote kun je door de dag heen overdenken. Er zit altijd een ‘les’ in. De ene keer heb je er misschien meer aan dan de andere keer, afhankelijk van wat je nodig hebt.

Kijk bij de quotes om te zien waar jij iets aan hebt.

Ik heb een gratis e-boek gemaakt met dergelijke (bemoedigende) quotes op mooie afbeeldingen. Fijn om af en toe eens in te kijken en er uit te halen wat je kunt gebruiken voor dat moment. Ga naar deze pagina of klik op de afbeelding om het aan te kunnen vragen.

Ook heb ik een ‘poster‘ gemaakt met belangrijke eigenschappen/waarden om je relatie goed te houden. Dit zijn echt dingen die niet mogen ontbreken, als je liefdevol en respectvol met elkaar om wilt gaan. En een relatie zonder liefde en respect kan niet blijven bestaan. Je kunt dit blad uitprinten en ergens ophangen, zodat je er telkens aan herinnerd wordt. Vraag de poster aan op deze pagina of klik op de afbeelding.

En ik heb een ‘waardenlijst‘ gemaakt. Met behulp van deze lijst kun je je eigen waarden achterhalen. Waarden zijn een richtingaanwijzer voor je leven. Ze beïnvloeden de keuzes die je maakt. Als je er bewust van bent, kun je beter kiezen wat voor jou belangrijk is. Lees er bijvoorbeeld over in mijn blog ‘Waarom doe je zo‘, en ‘Hoe leer je je kind wat jij belangrijk vindt‘. Je kunt de waardenlijst hier downloaden.

Verder heb ik op deze pagina een lijst gemaakt met nuttige boeken en dergelijke, die ik de moeite waard vind om te lezen, en waar je naar mijn idee zeker iets aan kunt hebben.

Veel groei en positiviteit gewenst.

En als je vragen hebt ….. schroom niet om mij te mailen.

Deel dit via: