Ik geef ze je graag

Ik geef je graag tips, zodat je iets hebt om zelf mee verder te kunnen. Ik heb diverse tips gevat in quotes. Een quote kun je door de dag heen overdenken. Er zit altijd een ‘les’ in. De ene keer heb je er misschien meer aan dan de andere keer, afhankelijk van wat je nodig hebt.

Kijk bij de quotes om te zien waar jij iets aan hebt.

 Ik heb een gratis e-boek gemaakt met dergelijke (bemoedigende) quotes op mooie afbeeldingen. Fijn om af en toe eens in te kijken en er uit te halen wat je kunt gebruiken voor dat moment. Ga naar deze pagina om het aan te kunnen vragen.

Ook heb ik een ‘poster’ gemaakt met belangrijke eigenschappen/waarden om je relatie goed te houden. Dit zijn echt dingen die niet mogen ontbreken, als je liefdevol en respectvol met elkaar om wilt gaan. En een relatie zonder liefde en respect kan niet blijven bestaan. Je kunt dit blad uitprinten en ergens ophangen, zodat je er telkens aan herinnerd wordt. Vraag de poster aan op deze pagina.

Verder heb ik deze lijst gemaakt met nuttige boeken en dergelijke, die de moeite waard zijn om te lezen, en waar je zeker iets aan kunt hebben.

Veel groei en positiviteit gewenst.

En als je vragen hebt ….. schroom niet om mij te mailen.