Wat heb ik te bieden

Via deze site van ‘coaching-ikbenik’ bied ik coaching aan voor volwassenen. (Ik bied ook kinder- en oudercoaching aan; klik daarvoor op deze link.)

Loop je tegen bepaalde problemen aan, wil je meer op zoek naar wie je eigenlijk bent, wat je wilt en wat je kunt, dan ben je hier aan het goede adres. Ik ga met je ‘op pad’ om meer over jezelf helder te krijgen. We gaan een (fysiek) ‘plaatje’ maken van jouzelf, zodat je duidelijker inzicht krijgt. Lees hier uitgebreider over het wat en het waarom van coaching.

Als je wilt weten hoe ik te werk ga, lees dat dan hier.

En wil je de tarieven en de algemene voorwaarden weten; die vind je hier.

Ik coach niet alleen volwassenen bij het sterker maken van hun ‘eigen ik’, ik coach ook kinderen en ouders (in de opvoeding).

Voor kinderen en ouders heb ik een speciale site: ikbenik-kindercoaching. Zoek je coaching voor je kind, of voor jezelf als ouder, dan verwijs ik je naar mijn kindercoachsite.

Deel dit via: