Wat vinden jullie?

Leestijd: 2 minuten

Wat vinden jullie?Wat vinden jullie

Ik schreef vorige keer, dat ik het belangrijk vind om echt elke twee weken een blog te schrijven.

Nu ontdekte ik de vorige week, dat ik helemaal vergeten was een blog te schrijven. Ik was zo in beslag genomen door alle ontwikkelingen rondom ons huis, dat ik er totaal niet bij stil gestaan heb om te schrijven.

Ik vind het geen ramp – dit is eigenlijk een voorbeeld van dat het wel eens ander kan lopen dan eigenlijk gepland – maar ik vind het wel jammer. Ik vraag me intussen echter ook af, hoe belangrijk het is om echt elke twee weken een blog te schrijven.

Ik heb van mensen met ervaring ‘geleerd’, dat het wèl belangrijk is. Maar de andere kant is, dat het dan een ‘moeten’ is. De spontaniteit gaat er zo wel vanaf. Maar ja, hoe erg is dat. Ik kan ook gewoon kennis delen. Het hoeft niet altijd een spontaan, ‘uit het leven gegrepen’ verhaal te zijn.

Merk je mijn twijfel? Ik weet niet wat ik ‘moet’.

Ik ben heel benieuwd wat jullie vinden.

Vind je het fijn, als ik elke twee weken – structureel – een blog schrijf? Of maakt het je niet uit; vind je af en toe een blog ook goed. Schenk je er elke twee weken even aandacht aan, of kijk je er niet (altijd) naar? Voel je dan nog wel ‘verbinding’ (als ik af en toe schrijf)? Of wordt het dan een beetje ‘los zand’. Hoe voelt dat voor jou?

En nog iets anders: Welke onderwerpen zou je graag eens besproken zien, of wat voor soort ‘info’ zou je graag lezen. Ben je geïnteresseerd in ‘kennis’, of vind je het leuker om iets persoonlijks te lezen?

Ik hoop, dat je me kunt helpen, en dat je wilt laten weten wat jij vindt. Het kan mij echt helpen.

P.s.: Het is ‘gelukt’ met het huis. Dank zij het vertrouwen van veel lieve mensen om ons heen hebben we de financiering rond gekregen. En we hebben ons eigen huis ook al (onder voorbehoud) verkocht. Is het niet geweldig? Ik ben een dankbaar mens!

Deel dit via:

6 reacties

 1. Paulien

  Haha, dit komt mij bekend voor 😉 wel “grappig” dat je er toch over na aan het denken bent.

  Mijn mening: ik vind het belangrijker dat het een goede blog is die je met passie hebt geschreven, dan op welk tijdstip. Ik denk niet van goh het is vrijdag, dus ik verwacht een blog. Ik zou zeggen schrijf een blog wanneer je het voelt, dat is in mijn ogen het meest natuurlijke. Ik weet niet hoe het met anderen zit, maar ik volg ook meerdere bloggers dus hou niet bij wie wanneer wat schrijft.

  Onderwerpen… dingen uit het leven, waar meerdere mensen zich in kunnen herkennen.

  Mijn lijfspreuk “ik MOET niets” 😉 Je doet het alleen omdat je het wilt of denkt dat het goed is.

  • Wanda

   Helemaal eens met Paulien 😉

   • IngeW

    Dank je wel voor je reactie Wanda. Fijn om te horen. Het geeft mij een beter beeld, hoe anderen er tegen aan kijken.

  • IngeW

   Leuk dat je reageert Paulien, dank je wel. Ik dacht, ik ben benieuwd wat anderen er van vinden. Wanda is het dus met jou eens 😉
   Ik ben benieuwd, of er nog andere reacties komen. Ik wacht het af.

 2. Jans

  Hallo Inge,
  Fijn dat je huis (onder voorbehoud) is verkocht. Heb je wat leuks gekocht?
  Ik kijk altijd naar je blog en het maakt mij niet uit of het structureel is. Ik vind het zelfs fijner wanneer je spontaan schrijft; in het leven gebeurt alles ook niet gepland. Ik laat mij graag verrassen, dus schrijf wat je bezighoudt. En maak je niet druk over wel of geen verbinding. Diegene die je blog volgt heeft sowieso een verbinding met jou.
  Ik mag je graag lezen????.
  Groetjes, Jans.

  • Inge

   Hoi Jans,
   Leuk dat je reageert. Het doet mij goed om jouw mening te horen, ik ben er blij mee. Het is een bemoedigend bericht.
   En …. we hebben een ontzettend mooi huis gekocht, dat zeer aan onze wensen voldoet. We kunnen haast niet wachten om te verhuizen, maar ja, nog even geduld. De tijd gaat snel genoeg.
   Tot ‘horens’.
   groet, Inge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Coaching Ik ben ik

Webrealisatie & beheer door: Optosite omhoog

Hoi bezoeker,

 

Mag ik er even tussendoor?

 

Heb je mijn E-boek ’30 bemoedigende quotes’

en de A4-poster met ‘belangrijke waarden voor een goede relatie’ al gezien?

 

 

Je kunt ze gratis downloaden. Ga naar deze pagina om ze aan te vragen.

 

(nieuw venster)

Powered by WishList Member - Membership Software